NOVI STANDARD U ISPISU ETIKETA U BOJI

Zahvaljujući najnovijem napretku u tehnologiji ispisa u boji na zahtjev, području na kojem je Epson vodeći, ispis etiketa u boji u dvije faze sada je stvar prošlosti. Naši pisači u boji na zahtjev daju vam potpuni nadzor nad proizvodnjom etiketa, omogućujući vam da ispisujete prilagođene etikete u boji upravo onda kad je to potrebno i u količinama koje ćete uistinu i iskoristiti.

Za pretisak unaprijed ispisanih etiketa crnom bojom obično su se koristili termalni pisači. Ali takav pristup može biti spor i nepraktičan, uzrokovati prekide u radu te trošiti puno resursa. Epsonova linija tintnih pisača u boji na zahtjev jednostavno rješava te probleme. Zahvaljujući mogućnosti internog ispisa prilagođenih etiketa u boji, ulaznica i oznaka, i to onda kad vam je to potrebno, više se ne morate brinuti oko zaliha, prekida u proizvodnji, otpadnih etiketa, izgubljenih narudžbi ili kašnjenja s isporukom.

 

VRIJEDNOST BOJE NA ZAHTJEV

 epson-colorworks-c7500-niesel

Poboljšana vidljivost

Neka se vaš proizvod istakne uz pomoć visokokvalitetnih i upadljivih etiketa u boji.

Potpuni nadzor

Jednostavno ispisujte etikete, ulaznice i oznake u boji – gdje i kada su vam potrebne i u količinama koje ćete uistinu iskoristiti.

Poboljšano upravljanje zalihama

Više ne morate čuvati zalihe unaprijed ispisanih etiketa, smanjite količinu otpadnih etiketa i broj prekida u proizvodnji te spriječite gubitak narudžbi ili kašnjenja u isporuci.

300Wx300H

 

EPSONOVA SERIJA TINTNIH PISAČA ZA ETIKETE COLORWORKS C

EPSONOVA SERIJA TINTNIH PISAČA ZA ETIKETE COLORWORKS C UVELIKE POJEDNOSTAVLJUJE TRADICIONALNI POSTUPAK IZRADE ETIKETA S NAGLAŠENIM BOJAMA.
Tradicionalni ispis etiketa s naglašenim bojama (6 faza):

6 faza

Ispis u boji na zahtjev (samo 2 faze) sa EPSON ColorWorks uređajem:
2 faze

COLORWORKS C7500 SERIES

c7500_front01

Izrađujte visokokvalitetne naljepnice u boji interno i na zahtjev uz ovaj pouzdani i povoljni industrijski pisač.

C7500 je vrhunski pisač za jednokratni ispis naljepnica. Proizvođači sad mogu pouzdano i povoljno zadovoljiti interne potrebe ispisa naljepnica uz iznimnu brzinu i kvalitetu. Izradom jednokratnih, prilagođenih naljepnica na zahtjev, C7500 može i smanjiti troškove vezane uz predispis.

Pouzdani i dosljedni rezultati

C7500 može proizvođačima pomoći i pri izradi dosljednih, visokokvalitetnih naljepnica, interno i na zahtjev. Pisač ima novu glavu pisača PrecisionCore kojom se osiguravaju pouzdani rezultati visoke kakvoće. Naša jedinstvena tehnologija za provjeru valjanosti mlaznica (NVT) i zamjena točaka pomažu u sprječavanju pogrešaka pri ispisu i smanjuju pojavu crnih piksela, za dosljedne ispisane primjerke.

Brz ispis

Izradite liniju naljepnica visoke kakvoće na brz način, uključujući i naljepnice za hranu i piće, pakiranja i kutije, kao i energetske oznake EU-a i GHS naljepnice. Uz brzine ispisa do 300 mm/s, sad možete ispisivati naljepnice u punoj boji, istom brzinom kao i trenutni termalni monokromni pisači.

Ispis s uštedom troškova

Ispisom naljepnica na zahtjev uz C7500 smanjit će se troškovi vezani uz predispis, kao otpadne naljepnice i velike zalihe naljepnica. Visoki kapacitet i zasebni spremnici s tintom jamče da će trebati mijenjati samo potrošenu boju, što znači da će ispis biti iznimno povoljan. Glava pisača izrađena je tako da joj je radni vijek jednak pisaču1, tako da nikad ne morate kupovati zamjensku.

Jednostavna uporaba uz minimalno održavanje

Uz LCD upravljačku ploču, postavljanje pisača C7500 ne može biti jednostavnije. Naš najnoviji programski jezik za pisač, ESC/Label, pisaču omogućuje integraciju s praktički bilo kojim operacijskim sustavom. Uređaj ima i punu paletu softverskih uslužnih programa koji podržavaju implementaciju pisača. NVT pomaže i pri samoodržavanju i sprječava začepljenje mlaznica.

Ključne značajke

  • Iznimna pouzdanost i izdržljivost: Glava pisača PrecisionCore za dosljedne rezultate i dulji radni vijek pisača
  • Uštedite novac i vrijeme: Pojednostavite proizvodnju naljepnica ispisivanjem naljepnica u boji na zahtjev
  • Visoka brzina i kakvoća ispisa: Brzina ispisa od 300 mm/s pri rezoluciji slike od 600 x 1200 dpi
  • Jednostavno održavanje, rjeđi prekid u radu: Trajna glava pisača i NVT za samoodržavanje
  • Jednostavna integracija: Novi programski jezik ESC/Label za integraciju s gotovo svakim operacijskim sustavom

 

COLORWORKS C3500

front_top02

PISAČ ZA NALJEPNICE U BOJI

Izuzetno brz i visokokvalitetni pisač za naljepnice u boji namijenjen internom ispisu raznih vrsta naljepnica uz nisku cijenu po naljepnici.
C3500 pruža izuzetnu kvalitetu ispisa u boji i svestranost pri ispisu naljepnica, etiketa i karata na zahtjev. Velika brzina iznimno kvalitetnog ispisa do 103 mm/s i zasebni spremnici s pigmentnom tintom vašoj će tvrtki omogućiti uštedu vremena i novaca jer ćete naljepnice moći po potrebi ispisivati u svojoj tvrtki i nećete morati angažirati vanjsku tvrtku

https://www.youtube.com/watch?v=gKztdI3q21E

ISPISUJTE VLASTITE NALJEPNICE

Epson_Factory

C3500 omogućuje vam da sami jednostavno prilagodite i ispišete naljepnice u boji. Bilo da je riječ o ispisu naljepnica za ambalažu živopisnih logotipa i slika ili ulaznica i identifikacijskih iskaznica koje sadrže važne crtične kôdove i informacije o proizvodu, ovaj pisač jamči da ćete ih sve moći ispisati na jednom uređaju.

POSTOJANE NALJEPNICE

Epson_Lab

Zahvaljujući spremnicima s pigmentnom tintom DURABrite Ultra možete izraditi vrlo detaljne naljepnice koje se brzo suše te se ne mrljaju, otporne su na vodu i ne blijede. Vaše naljepnice neće samo sjajno izgledati već će biti prikladne za razne vrste okruženja zahvaljujući izdržljivoj i dugotrajnoj pigmentnoj tinti. Ovaj sveobuhvatni pisač u boji za naljepnice pomaže vam i pri usklađivanju sa smjernicama globalno usklađenog sustava za označavanje kemikalija, s obzirom da je kombinacija pigmentne tinte i mat PE naljepnica savršena za uporabu u zahtjevnim uvjetima te omogućuje precizan ispis koji je otporan na mrljanje, vodu i većinu kemikalija.

PISAČ ZA NALJEPNICE S ČETIRI BOJE, JEDNOSTAVAN ZA UPORABU

Epson_Pharmacy

Naljepnice je moguće jednostavno ispisati na razne vrste materijala, što obuhvaća papir s mat i sjajnim premazom te naljepnice na plastičnoj traci. To znači da možete izraditi naljepnice po mjeri, za vlastite potrebe. LCD zaslon prikazuje razine tinte i informacije o statusu pisača, a funkcije smještene sprijeda i softver koji je jednostavno postaviti jamče da pisačem možete upravljati bez posebne obuke.

UŠTEDA NOVACA

Epson_Deli

Zahvaljujući Epsonovoj naprednoj tehnologiji tintnih pisača, ovaj pisač za naljepnice savršen je za smanjenje troškova ispisa jer je cijena po naljepnici niska. Zasebni spremnici s tintom jamče da tinta neće biti utrošena uzalud; trebate zamijeniti samo onu boju koja se istrošila.