IDELANI PRINTERI ZA PROIZVODNJU ŠALICA i OSTALIH SUVENIRA

EPSON SURECOLOR SC-F100

CIJENA: 425 EUR  + PDV

*isporuka ODMAH, printeri su na lageru*
A4 sublimacijski printer

Razvijen za mala i mlada poduzeća koja žele proširiti ponudu proizvoda u sektor promotivnih proizvoda.

Ovo je prvi Epsonov sublimacijski pisač za A4 format. S dimenzijama stolnog pisača za format A4, SC-F100 je savršen za proizvodnju promotivnih i personaliziranih darova kao što su šalice, privjesci za ključeve, navlake za telefone i drugi mali artikli, kada je prostor na stolu vrlo cijenjen. Zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele stvoriti proizvode po mjeri kao što su male torbe, pregače, trake i jastučići.

Potpuno sveobuhvatno rješenje za ispis

SC-F100 dio je Epsonovog sveobuhvatnog rješenja za ispisivanje koje uključuje tinte, upravljački program i papir koji su osmišljeni da zajedno skladno funkcioniraju. Za dodatnu bezbrižnost osigurano je jamstvo od 1 godine ili 6000 listova, što god se dogodi prije. S omogućenom platformom Epson Cloud Solution PORT, korisnici mogu pratiti troškove ispisa i uporabu tijekom vremena.

 

Epson Surecolor SC-F500


Bilo da je riječ o proizvodnji futrola za mobilne telefone s ispisom, šalica, podloga za miševe, majica ili jastuka, pisač SC-F500 nudi brzi ispis, pouzdanost te nizak ukupan trošak vlasništva malim tvrtkama, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Ovaj sublimacijski pisač izrađen je s lakoćom uporabe, produktivnošću i učinkovitošću na umu kako bi tvrtke mogle vješto i brzo reagirati na potrebe kupaca.

Fleksibilnost aplikacija
SC-F500 dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću ispisa visoke kvalitete na širokom rasponu poklona i promotivnih dobara.

Povećanje produktivnosti
Epsonova otopina s tintom s mogućnošću punjenja (bočica s tintom od 140 ml) omogućuje jednostavno ponovno punjenje za koje nije potrebno posebno znanje, a punjenje možete obavljati čak i tijekom ispisa. Tvrtkama se tako omogućuje duži rad, čime se smanjuju bilo kakvi zastoji.

Jednostavna upotreba
Epsonove tehnologije jednostavno se i intuitivno upotrebljavaju. Pisač se odlikuje zaslonom osjetljivim na dodir od 4,3 inča, spojivošću putem Wi-Fi mreže te funkcijom automatske promjene medija, a zbog toga za upotrebu i održavanje nije potrebno posebno znanje.

Ključne značajke

  • Otopina s tintom s mogućnošću punjenja: Bočice s tintom od 140 ml mogu se upotrebljavati čak i tijekom ispisa
  • Dizajn protiv nakupljanja prašine: Sprječava pogrešno ispisivanje zbog začepljenja mlaznica te dugotrajne cikluse čišćenja
  • Automatski prijelaz s jedne vrste medija na drugu: Prelazite s listova papira na medije u rolama i obrnuto s lakoćom
  • Spojivost putem Wi-Fi mreže: Za jednostavnu upotrebu – ovo je prvi proizvod u Epsonovom asortimanu sublimacijskih pisača
  • Računovodstveni alat: Softver koji se jednostavno upotrebljava za precizno izračunavanje troškova ispisa
AKCIJA F500 i F501 – 1995EUR + PDV

EPSON SureColor SC-F501 FLUO

24-inčni sublimacijski pisač sa fluo bojama.

Pisač SureColor SC-F501 s fluorescentno žutom i ružičastom tintom dizajniran je kako bi tvrtkama pomogao proširiti ponudu proizvoda.

  • Otopina s tintom s mogućnošću punjenja
  • Štitnik glave
  • Zauzima manje prostora

Bilo da je riječ o proizvodnji futrola za mobilne telefone s ispisom, šalica, podloga za miševe, majica ili jastuka, pisač SC-F501 nudi brzi ispis, pouzdanost te nizak ukupan trošak vlasništva malim tvrtkama, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Ovaj sublimacijski pisač izrađen je s lakoćom uporabe, produktivnošću i učinkovitošću na umu kako bi tvrtke mogle vješto i brzo reagirati na potrebe kupaca.

SECABO TERMO PREŠE ZA ŠALICE

SECABO TERMO PREŠE ZA ŠALICE

SECABO TM1 – 275EUR + PDV

SECABO TM2 – 415EUR + PDV

SECABO TM5 – 945EUR + PDV

KONTAKT:


DIT d.o.o.
Zelena 2
10251 ZAGREB-Hrvatski Leskovac
tel: +385 1 6593 888

prodaja@dit.hr