Epsonova serija printera za naljepnice je idealna za printanje srednje do vece kolicine naljepnica za vaše proizvode. Glavne prednosti ColorWorks uređaja su brzina i cijena. Nema potrebe za narucivanje tisuće komada naljepnica, sa Colorworks uređajima cijena za 1 kom je identična kao i za velike naklade. Ispis radite po potrebi!

 

EPSON ColorWorks C3500

EPSON ColorWorks C3500

Pisač za naljepnice u boji

Izuzetno brz i visokokvalitetni pisač za naljepnice u boji namijenjen internom ispisu raznih vrsta naljepnica uz nisku cijenu po naljepnici.

Bez obzira ispisujete li naljepnice, ulaznice ili oznake, ColorWorks C3500 (TM-C3500) osmišljen je tako da vam olakša ispis raznih vrsta naljepnica u boji u vašoj tvrtki. Odlikuje se velikom brzinom ispisa do 103 mm/s i zasebnim spremnicima s pigmentnom tintom što vašoj tvrtki omogućuje uštedu jer ćete naljepnice moći po potrebi ispisivati u svojoj tvrtki i nećete morati angažirati vanjsku tvrtku.

Sami ispišite naljepnice

ColorWorks C3500 (TM-C3500) omogućuje vam da sami jednostavno prilagodite i ispišete naljepnice u boji. Bilo da je riječ o ispisu naljepnica za ambalažu živopisnih logotipa i slika ili ulaznica i identifikacijskih iskaznica koje sadrže važne crtične kodove i informacije o proizvodu, ovaj pisač jamči da ćete ih sve moći ispisati na jednom uređaju. Pisač vam omogućuje i da budete usklađeni sa smjernicama međunarodnog GHS sustava za označavanje kemijskih supstanci jer naljepnice možete ispisati kad vam zatrebaju bez upotrebe unaprijed ispisanih predložaka.

Visoka kakvoća i trajnost

Zahvaljujući zasebnim spremnicima s pigmentnom tintom možete izraditi vrlo detaljne naljepnice koje se brzo suše te se ne mrljaju, otporne su na vodu i ne blijede. Vaše naljepnice neće samo sjajno izgledati već će biti prikladne za razne vrste okruženja zahvaljujući izdržljivoj i dugotrajnoj pigmentnoj tinti.

Pisač s četiri boje za naljepnice kojim je jednostavno rukovati

Naljepnice je moguće jednostavno ispisati na razne vrste materijala, što obuhvaća papir s mat i sjajnim premazom te naljepnice na plastičnoj traci. To znači da možete stvoriti upravo onakvu vrstu naljepnica koja vam je potrebna. LCD zaslon prikazuje razine tinte i informacije o statusu pisača, a funkcije smještene sprijeda i softver za jednostavno postavljanje jamče da pisačem možete upravljati bez posebne obuke.

Ušteda

Zahvaljujući zasebnim spremnicima pigmentne tinte, što vam omogućuje da zamijenite samo onu boju koja je potrošena, ovaj pisač jamči smanjenje troškova ispisa jer je cijena po naljepnici niska.

Ključne značajke
  • Dugotrajnost ispisa: Dugotrajna pigmentna tinta
  • Brz ispis: Ispis naljepnica brzinom do 103 mm/s
  • Mat, sjajno i još više: Ispis na raznim vrstama medija
  • Jednostavno upravljanje: LCD zaslon s prikazom statusa tinte i pisača
  • Ušteda: Zasebni spremnici s tintom
Tinte
Dodatna oprema