Epson SureColor SC-F DTG serija nudi cjelovito rješenje tj. DTG paket za dizajniranje i ispis na obične majice, polo majice, trenirke, odjeću za bebe, platnene torbe i druge pamučne predmete.

EPSON SureColor SC-F2100
više informacija
EPSON SureColor SC-F3000
više informacija

 

 

 

EPSON SureColor SC-F2100

EPSON SureColor SC-F2100

Univerzalni DTG pisač

Model SureColor SC-F2100 nudi cjelovit DTG paket za dizajniranje i ispis na obične majice, polo majice, trenirke, odjeću za bebe, platnene torbe i druge pamučne predmete.

Postizanje najboljih rezultata

Otkrijte brži i kvalitetniji ispis sa smanjenom potrebom za intervencijama i mogućnošću stvaranja vlastitog dizajna.

Glavne značajke
 • Cjelovito rješenje za ispis izravno na odjeću
 • Samoodržavanje sa zasebnim spremnikom za čišćenje
 • Brže pokretanje zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji tinte
 • Dodatna veličina kapljica za bolje reprodukcije
 • Dodatni brzi načini ispisa
 • Poboljšani softver Garment Creator
 • Certifikat ECO PASSPORT koji pruža OEKO-TEX1
 • Dostupno jednogodišnje jamstvo i prošireno jamstvo
Brzo postavljanje i jednostavna upotreba

Jednostavno ga je postaviti i početi ispisivati. Priloženi softver Garment Creator čini početak proizvodnje vlastitih dizajna jednostavnim od samog početka.

Izvanredna kvaliteta

Usrećite svoje kupce upadljivim, visokokvalitetnim i izdržljivim ispisanim primjercima živih boja i pune bijele boje.

Dokazana pouzdanost s opsežnim servisom i podrškom

Uz dulji vijek trajanja ispisne glave i poboljšanu pouzdanost, model SureColor SC-F2100 dolazi sa standardnim jednogodišnjim jamstvom i dostupnim proširenim jamstvom, uz izvrsnu korisničku podršku.

Cjelovito rješenje za ispis tekstila

SureColor serija SC-F u svakom je pogledu dizajnirana da igra ključnu ulogu u besprijekornom pružanju cjelovitog rješenja za ispis u boji.

 • Tinta Epson UltraChrome DG
  • Ispisuje izravno na pamuk te ima široku paletu boja. Također s lakoćom ispisuje na tamne tkanine jer je bijela tinta iznimno otporna. Epsonovoj tinti UltraChrome DG dodijeljen je certifikat ECO PASSPORT1 od strane udruženja OEKO-TEX.
 • Ispisna glava PrecisionCore TFP
  • Epsonova ispisna glava PrecisionCore TFP jamči veliku protočnost i oštre, jasne boje, a tinte Epson UltraChrome DG savršeno je nadopunjuju.
Ključne značajke
 • Poboljšana brzina i kvaliteta: Dodatni načini brzog ispisa i bolja reprodukcija slika
 • Cjelovito Epsonovo rješenje: Uključujući pisač, ispisnu glavu, tintu, softver i jamstvo
 • Svestrani softver Garment Creator: Dodajte slova i kombinirajte slike da biste stvorili jedinstveni dizajn
 • Smanjeno održavanje: Način samoodržavanja sa zasebnim spremnikom za čišćenje
 • Tinte UltraChrome DG: Živopisne boje i čvrsta bijela boja otporna na pucanje
Tinte
Dodatna oprema

 

 

 

EPSON SureColor SC-F3000

EPSON SureColor SC-F3000

Pisač za izravan ispis na odjeću

SureColor SC-F3000 robustan je pisač za izravan ispis na odjeću (DTG) koji je osmišljen za visoku produktivnost.

Preuzmite kontrolu nad povećanjem proizvodnih radnih opterećenja

Ovo svestrano DTG rješenje omogućava vam brzo ispunjavanje primljenih narudžbi. Vrlo je precizan kako bi se vašem poduzeću omogućile brze isporuke, dok istovremeno proizvodi kompleksne dezene na raznim svijetlo ili tamno obojanim pamučnim tkaninama. Također ima niske ukupne troškove vlasništva (TCO) za srednje/velike tvrtke koje proizvode tkanine i majice kratkih rukava. Kao dodatak intuitivnom, izuzetno trajnom dizajnu, Epson je uveo elemente koji bi vašem poduzeću trebali omogućiti učinkovitiji rad.

Povećajte svoju produktivnost

SC-F3000 omogućuje brzo i jednostavno umetanje majica. Pisač koristi senzore za automatsko otkrivanje visine površine odjevnog komada i odgovarajuću prilagodbu, čime se smanjuje pogreška operatera i otpad. Automatsko namještanje razmaka valjaka na modelu SC-F3000 omogućuje umetanje odjevnog komada debljine do 29,5 mm, a dodavanje druge ispisne glave pomaže u postizanju velike brzine ispisa. Također smo uveli tintno rješenje velikog kapaciteta (vrećice s tintom od 1,5 litara) koje čini ponovno punjenje jednostavnim i brzim zadatkom. Da biste dodatno poboljšali vrijeme neprekidnog rada pisača, ovaj DTG pisač sadrži Epsonov softver Production Monitor koji pruža neprekidne informacije o stanju pisača na pametnim uređajima i osobnim računalima.

Jednostavna upotreba

Sofisticirani dodirni zaslon od 4,3 inča prilagođen korisniku olakšava provjeru važnih informacija kao što su preostale razine tinte, preostalo vrijeme do sljedećih planiranih postavki čišćenja i automatskog podešavanja razmaka. Uključuje sve postavke ispisa na jednom zaslonu, tako da možete provjeriti trenutačne postavke čak i tijekom ispisa. Kako bi se postigla potpuna kontrola nad kvalitetom izlaza, Epsonov novi softver Garment Creator nudi mnoge ugrađene postavke kako bi zadovoljio vaše potrebe ispisa, kako za svijetle tako i za tamne odjevne komade. Zvučni alarm je isto tako uključen kako bi se osiguralo da čak i u bučnom proizvodnom okruženju budete obaviješteni o bilo kojoj grešci.

Visoka kvaliteta ispisa

Sve značajke modela SC-F3000 dizajnirane su za poboljšanje kvalitete krajnjeg proizvoda. Tehnologija verifikacije mlaznica (NVT) na pisaču automatski provjerava da mlaznice ispravno rade. Ako postoji problem, Epsonova tehnologija Micro Piezo intuitivno će nadoknaditi nedostatke i osigurati održavanje visokokvalitetnog ispisa. Osim toga, nova tehnologija postavljanja kapljica tinte omogućuje precizno poravnanje točaka pri velikim brzinama ispisa. Održava se i gustoća bijele tinte, što pomaže u proizvodnji svjetlijih boja na tamnijoj odjeći.

Pouzdana Epsonova tehnologija za smanjenje zastoja

Ovaj DTG pisač izrađen je tako da radite bez zastoja. Uz zamjenjive ispisne glave također ima razne integrirane značajke automatskog održavanja kao što su veliki hvatač prašine i automatsko čišćenje poklopca, a sve su dizajnirane za smanjenje ručne intervencije. Široki poklopci i LED svjetla omogućuju jednostavan pristup području održavanja, a potrošni materijal može se brzo zamijeniti. Kontinuirana proizvodnja podržana je i vrećicama s tintom velike izdašnosti, zajedno s mogućnošću za ispis sa samo polovicom ispisne glave, ako se pojave problemi s drugom polovicom.

Ekološki prihvatljiv ispis

Budite bezbrižni znajući da, iako SC-F3000 puno radi, također ispunjava današnje zahtjevnije ekološke standarde. Tinte su usklađene s Globalnim standardom za organski tekstil (GOTS), pa možete biti sigurni da radite u skladu s Oeko-Tex standardom 100 za visoki standard sigurnosti ekoloških tekstila.

Potpuno rješenje

Epson je dizajnirao i izgradio svaku komponentu modela SC-F3000. Svaki put kada uključite pisač, možete imati povjerenja u dosljednu kvalitetu izlaza. Budući da Epson osigurava cjelovito DTG rješenje u pogledu ispisa, tinte, softvera i podrške.

Ključne značajke
 • Tintno rješenje velikog kapaciteta: Kompaktni 1,5-litreni spremnici za tintu
 • Automatsko namještanje razmaka gornje ploče: Senzori za automatsko otkrivanje visine površine odjevnog predmeta, za jednostavno prebacivanje
 • Softver Garment Creator: Za jednostavno postavljanje i brzu izradu prilagođenih dezena
 • Jednostavna upotreba: Dizajn prilagođen korisniku s vrlo intuitivnim 4,3-inčnim dodirnim zaslonom
 • Potpuno rješenje: Uključuje pisač, ispisnu glavu, softver i tinte
Tinte
Dodatna oprema