Epson SureColor SC-F serija uključuje sublimacijske pisače savršene za prozvodnju promotivnih i personaliziranih darova – od otiska na plastiku i keramiku, do tekstila.

EPSON SureColor SC-F100
više informacija
EPSON SureColor SC-F500 i SC-F501
više informacija
EPSON SureColor SC-F6300
više informacija
EPSON SureColor SC-F7200
više informacija
EPSON SureColor SC-F9400H
više informacija

 

 

EPSON SureColor SC-F100

EPSON SureColor SC-F100

Sublimacijski pisač za A4 format

Razvijen za mala i mlada poduzeća koja žele proširiti ponudu proizvoda u sektor promotivnih proizvoda.

Ovo je prvi Epsonov sublimacijski pisač za A4 format. S dimenzijama stolnog pisača za format A4, SC-F100 je savršen za proizvodnju promotivnih i personaliziranih darova kao što su šalice, privjesci za ključeve, navlake za telefone i drugi mali artikli, kada je prostor na stolu vrlo cijenjen. Zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele stvoriti proizvode po mjeri kao što su male torbe, pregače, trake i jastučići.

Potpuno sveobuhvatno rješenje za ispis

SC-F100 dio je Epsonovog sveobuhvatnog rješenja za ispisivanje koje uključuje tinte, upravljački program i papir koji su osmišljeni da zajedno skladno funkcioniraju. Za dodatnu bezbrižnost osigurano je jamstvo od 1 godine ili 6000 listova, što god se dogodi prije. S omogućenom platformom Epson Cloud Solution PORT, korisnici mogu pratiti troškove ispisa i uporabu tijekom vremena.

Kvalitetni rezultati ispisa

Ovaj kompaktni sublimacijski pisač dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću ispisa visoke kvalitete na širokom rasponu poklona i promotivnih dobara. Razine kvalitete i konzistentnosti postižu se pomoću Epsonove ispisne glave PrecisionCore MicroTFP i tablice za pretraživanje (LUT) dizajnirane za promotivne materijale i darove, kao i krute podloge.

Povećanje produktivnosti

Pisač SC-F100 nudi brz ispis te nizak ukupan trošak uporabe za mala poduzeća, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Bočice s tintom od 140 ml omogućuju jeftiniju alternativu spremnicima s tintom i omogućuju tvrtkama da dulje rade, čime se smanjuje prazan hod.

Jednostavna upotreba

Epsonove tehnologije jednostavno se i intuitivno upotrebljavaju. Kompaktni SC-F100 ima nagibni 2,4-inčni zaslon, spojivost putem Wi-Fi mreže i prednji dio za umetanje papira koji je jednostavan za promjenu funkcionalnosti papira (150 listova).

Ključne značajke
 • Otopina s tintom s mogućnošću punjenja: Bočice s tintom od 140 ml
 • Kompaktan dizajn: Uz otisak A4 stolnog pisača
 • Povezivost: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, spojivost putem USB 2.0
 • Sveobuhvatno rješenje za ispis: Tinte, upravljački program i papir osmišljeni su kako bi radili u skladu
 • Visoka kakvoća ispisa: Ispisna glava PrecisionCore MicroTFP za dosljednost i kvalitetu
Tinte
Dodatna oprema

 

 

 

EPSON SureColor SC-F500 i SC-F501

Epson SureColor SC-F500 i SC-F501

Proširite svoju poslovnu ponudu

Ovo je naš prvi sublimacijski pisač od 24 inča. Razvijen je kako bismo marketinškim agencijama, fotolaboratorijima, proizvođačima odjeće i kopirnicama pomogli u tome da prošire ponudu za svoje korisnike zahvaljujući fleksibilnom, visokokvalitetnom ispisivanju.

Pisač SureColor SC-F501 s fluorescentno žutom i ružičastom tintom dizajniran je kako bi tvrtkama pomogao proširiti ponudu proizvoda

Iskoristite prednosti koje pruža fleksibilnost izrade

Bilo da izrađujete futrole za mobilne telefone s ispisom, šalice, podloge za miševe, majice ili jastuke, pisači SC-F500 i SC-F501 nude brzi ispis, pouzdanost te nizak ukupan trošak vlasništva malim tvrtkama, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Ovaj sublimacijski pisač izrađen je s lakoćom upotrebe, produktivnošću i učinkovitošću na umu kako bi tvrtke mogle vješto i brzo reagirati na potrebe kupaca.

SC-F501 dizajniran je za proširenje poslovnih mogućnosti pomoću ispisa visoke kvalitete na širokom rasponu poklona i promotivnih dobara.

Jednostavno punjenje, čak i tijekom ispisivanja

Zahvaljujući našem rješenju s punjivom tintom (bočice od 140 ml) punjenje postaje jednostavna radnja za koju nije potrebno stručno znanje. Ove se inovativne bočice s tintom mogu upotrijebiti za punjenje pisača tintom čak i tijekom ispisivanja čime se značajno smanjuju razdoblja prekida rada.

Epsonovo cjelovito rješenje

SC-F500 dio je Epsonovog cjelovitog rješenja za ispisivanje koje uključuje tinte, softver i papir koji su svi osmišljeni da zajedno skladno funkcioniraju.

Jednostavnost koja vam je potrebna

Epsonove tehnologije jednostavne su za korištenje i izrazito su intuitivne. Putem 4,3-inčnog zaslona osjetljivog na dodir moguće je jednostavno pristupiti potrebnim informacijama te se njime možete koristiti čak i dok nosite rukavice. Značajke pisača SC-F500 također uključuju spojivost putem Wi-Fi mreže i funkciju automatskog prebacivanja medija. Zahvaljujući njima, za upotrebu i održavanje pisača nije potrebno stručno znanje.

Diskretna elegancija

Kompaktni, nepretenciozni dizajn svojom će veličinom odgovarati većini radnih okruženja. Pomno dizajnirani pisač SC-F500 također dolazi opremljen tehnologijom kojom će se uštedjeti vaše vrijeme, povećati produktivnost i učiniti vaš život lakšim.

Ključne značajke
 • Otopina s tintom s mogućnošću punjenja: Bočice s tintom od 140 ml mogu se upotrebljavati čak i tijekom ispisa
 • Dizajn protiv nakupljanja prašine: Sprječava pogrešno ispisivanje zbog začepljenja mlaznica te dugotrajne cikluse čišćenja
 • Automatski prijelaz s jedne vrste medija na drugu: Prelazite s listova papira na medije u rolama i obrnuto s lakoćom
 • Spojivost putem Wi-Fi mreže: Za jednostavnu upotrebu – ovo je prvi proizvod u Epsonovom asortimanu sublimacijskih pisača
 • Računovodstveni alat: Softver koji se jednostavno upotrebljava za precizno izračunavanje troškova ispisa
Tinte
Dodatna oprema

 

 

EPSON SureColor SC-F6300 (HDK)

Epson SureColor SC-F6300

Sublimacijski 44-inčni pisač

Stvarajte visokokvalitetne ispise na tekstilu i promotivnim materijalima ovim jednostavnim sublimacijskim pisačem

Sublimacijski 44-inčni pisač SureColor SC-F6300 namijenjen je proizvođačima tekstila, tvrtkama koje izrađuju promotivne materijale i fotografskim studijima. Odlikuje se niskim ukupnim troškovima vlasništva zahvaljujući poboljšanju produktivnosti korisnika i smanjenom broju prekida u radu.

Produktivnost

Jednostavan korisnički pristup i održavanje ispisne glave smanjuju potrebu za zvanjem inženjera. Navedenim se smanjenjem broja prekida u radu i jednostavnim pristupom održavanju omogućuje učinkovitije poslovanje vaše tvrtke. Poboljšane specifikacije produžuju vijek trajanja i povećavaju financijsku isplativost proizvoda.

Jednostavna upotreba

Brže pokretanje nakon isporuke. Nisu vam potrebni posebni alati ni stručno znanje. Neposredan i jednostavan pristup pokretanju tvrtkama omogućuje najbrži početak rada.

Podrška za softver

Epson nudi dojmljiv paket priloženog softvera koji odgovara potrebama vašeg poslovanja, što uključuje: softver Epson Edge Print RIP, podršku za nadzornu ploču Epson Edge Dashboard (profili EMX) i Epsonov računovodstveni alat LFP Accounting Tool. Ti proizvodi pružaju odgovarajuću razinu softverske podrške koja tvrtkama omogućuje učinkovitije poslovanje te bolju analizu troškova i financijske isplativosti.

Cjelovit paket

Korisnicima pružamo sveobuhvatni proizvodni paket za bezbrižnu i praktičnu upotrebu. Cjelovito rješenje sadrži: hardver, softver, ispisnu glavu, tintu, sublimacijski papir, jamstvo te opcijski valjak za namatanje za skladni rad svih dijelova.

Ključne značajke
 • Cjelovito Epsonovo rješenje: Hardver, softver, ispisna glava, tinta i papir za sublimaciju
 • Jednostavno instaliranje: Nema potrebe za posebnim alatima ni stručnim znanjem
 • Opcijski valjak za namatanje: Epsonov opcijski valjak za namatanje omogućuje bolji nadzor nad kvalitetom namatanja
 • Trajnost proizvoda: Poboljšane specifikacije produžuju vijek trajanja i povećavaju financijsku isplativost proizvoda
 • Niski ukupni troškovi vlasništva: Jednostavan korisnički pristup i smanjenje broja prekida u radu
Tinte
Dodatna oprema

 

 

EPSON SureColor SC-F7200

Epson SureColor SC-F7200

Sublimacijski 64-inčni pisač

Cjelovito sublimacijsko rješenje za kreiranje visokokvalitetnih ispisa na tekstil

SureColor SC-F7200 profesionalni je digitalni sublimacijski pisač s role na rolu razvijen posebno za izradu visokokvalitetnih tekstila. Kao dio cjelovitog Epsonovog paketa, sve proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata.

Kvaliteta i pouzdanost

Epsonove ispisne glave PrecisionCore TFP jamče visoku protočnost i dugi vijek proizvodnje, dok kapljice tinte promjenjive veličine poboljšavaju visokokvalitetne rezultate. Zajedno s ispisnim glavama, Epsonov komplet tinte UltraChrome DS ostvaruje najbolje rezultate.

HDK crna

SC-F7200 dolazi s novom crnom tintom HDK koja je izrađena prvenstveno za upotrebu na tekstilima i za proizvodnju dubokih, neutralnih crnih boja i gustih sjena.

Cjelovit paket

Kako bi pružio vrhunske rezultate i osigurao pouzdan rad, SC-F7200 korisnicima pruža cjelovit Epsonov paket koji uključuje hardver, softver, ispisnu glavu, tintu i papire za sublimaciju, sve proizvodi i podržava Epson. Pisač uključuje i softver Epson Edge Print, što znači da korisnici mogu odmah započeti s ispisom bez potrebe za dodatnim ulaganjem.

Niski ukupni troškovi vlasništva i bez briga

Spremnici s tintom visoke zapremine i manja potrošnja struje omogućuju niske troškove. Za više bezbrižnosti, pisač dolazi s jednogodišnjim jamstvom kao standard i korisnici mogu iskoristiti prednosti Epsonovog programa za upravljanje usluge ispisa Print & Save koji omogućuje bolje upravljanje budžetom i smanjenje troškova.

Ključne značajke
 • Cjelovito Epsonovo rješenje: Hardver, softver, ispisna glava, tinta i papir za sublimaciju
 • Ispisna glava PrecisionCore TFP: Visoka kvaliteta, protočnost i dugi vijek proizvodnje
 • Komplet tinte UltraChrome DS: Živopisne boje, oštri obrisi, uglađeni tonovi i duboke, bogate crne nijanse
 • Sublimirajte na mekim i krutim podlogama: Proširite mogućnosti proizvodnje
 • Niski ukupni troškovi vlasništva: Spremnici s tintom visoke zapremine i manja potrošnja struje
Tinte
Dodatna oprema

 

 

EPSON SureColor SC-F9400H

Epson SureColor SC-F7200

Pametne ideje reproducirane u blistavim bojama

Epson nudi svoje prvo rješenje za ispis fluorescentnom, sublimacijskom tintom na tekstilu.

Predstavljamo SureColor SC-F9400H

Pisač SC-F9400H tvrtkama nudi opciju ispisa s dvjema fluorescentnim tintama (žutom i ružičastom) koje se mogu upotrijebiti za dobivanje širokog raspona jarkih, živopisnih boja za izradu sportske odjeće, radne odjeće i modnih artikala. Pisači serije SC-F9400 predstavljaju evoluciju provjerene Epsonove tehnologije ispisa i pružaju poboljšanu kvalitetu uz jednaku razinu produktivnosti i pouzdanosti.

Epsonovo cjelovito rješenje

Kada kupite SC-F9400H, ohrabrujuće je znati da vam pružamo stručnost od početka do kraja u visokoj kvaliteti: pisač, tinte, mediji, softver i podrška… sve radi u skladu.

Fluorescentne tinte za živopisnu maštu

Za ambiciozne tvrtke koje žele proširiti svoju trenutnu ponudu, postojećoj ponudi CMYK tinti dodane su fluorescentna žuta i ružičasta kako biste se mogli izdvojiti iz gomile.

Povećana produktivnost

SC-F9400H je napravljen s učinkovitošću na umu i pritom održava veliku količinu ispisa, čak i kod ispisa intenzivnih boja. SC-F9400H će vam omogućiti da ispisujete više i dulje s vrećicama s tintom velikog kapaciteta.

Impresivna brzina i točnost ispisa

SC-F9400H ima maksimalnu brzinu ispisa od 108,6 m2/h za kratka vremena obavljanja posla. Ažurirane postavke pružaju manju zategnutost remena i preciznu registraciju, čime se poboljšava prihvaćanje papira i smanjuje ukupan trošak vlasništva (TCO) primjenom sublimacijskog papira manje težine.

Mnoštvo boja

Proširena ponuda boja nudi veće mogućnosti za kreativnost. Epson Edge Print softver uključuje funkciju Colour Library Printing koja se lako može instalirati u aplikacije Adobeovog paketa Creative Suite, tako da svoju produktivnost možete podići do maksimuma uz korištenje široke palete boja.

Skenirajte i učite

Pravilno održavanje nikad nije bilo jednostavnije. Možete pogledati videozapis s uputama za pisač tako da skenirate etiketu s QR kodom koja je pričvršćena na uređaj.

Ključne značajke
 • Rješenje s fluorescentnom tintom: Žuta i ružičasta fluorescentna tinta
 • UltraChrome DS tinte: Za jarke, šarene, trajne i precizne ispise
 • Brže tiskanje: Brzine ispisa do 108,6 m²/h
 • Potpuno rješenje: Epsonov pisač, tinte, papir i softver za skladno funkcioniranje
 • Poboljšana pouzdanost: Minimizirajte labave početne rubove i neravnine kako biste maksimizirali vrijeme rada
Tinte
Dodatna oprema