Pisač velikog formata s tintom na bazi smole

SureColor SC-R5010 s tintom na bazi smole nudi precizne ispise dosljedne boje koji se brzo suše te su otporni na ogrebotine na širokom rasponu podloga.

Precizna tehnička znanja – iznimna izvedba

Ovo je prvi Epsonov pisač velikog formata s tintom na bazi smole. Ispisivanje na širokom rasponu podloga kao što su vinil, transparenti, tekstil, platno, zidne naljepnice i folija spaja preciznost, fleksibilnost i pouzdanost medija. Tinta bez mirisa na vodenoj bazi znači da se ispisani materijal može primijeniti u osjetljivim okruženjima kao što su škole, bolnice i hoteli, kao i na otvorenom, za što je potrebna velika izdržljivost.

Postignite zadivljujuću kvalitetu slike i razine dosljednosti

SC-R5010 koristi tri Epsonove tehnologije ispisa: rasterizacija, potpuno optimizirane tablice pretraživanja (LUT) i Micro Weave, koje pridonose smanjenju zrnatosti i nijansiranja. Potpuno kontrolirana tehnologija zagrijavanja i polimerizacije, u kombinaciji s dugovječnim TFP ispisnim glavama PrecisionCore Micro, pruža pouzdanu dosljednost boja cijelom duljinom ispisa. Time se izbjegava potreba za ponovnim ispisima zbog neusklađenih boja te se omogućuje laminiranje i isporuka istog dana, čime se smanjuje vrijeme potrebno za isporuku.
Automatizirano održavanje ispisne glave i sustav sakupljanja raspršene tinte jamče dosljedan ispis uz maksimalan neprekidni rad.

Epson SureColor SC-R5010

Nastavite raditi dulje

Ispisne glave koje može zamijeniti korisnik omogućuju vam da na najbolji mogući način iskoristite vrijeme proizvodnje jer se mogu jednostavno zamijeniti, bez posebnih alata, u roku od 60 minuta. SC-R5010 sadrži i tintno rješenje velikog kapaciteta (vrećice s tintom od 1,5 litara) za kraće vrijeme praznog hoda, praktičnost i manje troškove tinte. Kako biste dodatno podržali svoju poslovnu produktivnost, inovativni ultrazvučni detektor smanjuje rizik od kvara ispisne glave, dok tehnologija za provjeru mlaznica (NVT) automatski kompenzira blokadu bilo koje mlaznice.

Zadržite kontrolu nad produktivnosti svojeg pisača

Početak ispisa i praćenje napretka jednostavno je zahvaljujući LCD dodirnom zaslonu od 4,3 inča koji je prilagođen korisniku. Zaslon omogućuje intuitivan rad i signalno svjetlo za jednostavnu provjeru statusa. Napredni automatski sustav kontrole napetosti (Ad-ATC) pruža vrlo preciznu dimenzionalnu stabilnost potrebnu za rad na podlogama kao što su izlozi i zidovi. Ova dosljedna ponovljivost štedi potrošnju materijala i vrijeme instalacije te pruža besprijekorne rezultate za klijenta.

Proširite portfelj proizvoda

SC-R5010 ispisuje na širokom rasponu podloga kao što su vinil, transparenti, tekstil, platno, zidne naljepnice i folija, zahvaljujući Epsonovom kompletu tinti UltraChrome RS u šest boja. Objedinjuje točnost, fleksibilnost medija i pouzdanost, što ga čini idealnim izborom za pisače za znakovlje i profesionalnu grafiku, dizajnerske agencije i pogone za proizvodnju zidnih naljepnica, platna i fotografija.

Epson SureColor SC-R5010L

Iskoristite Epsonove dosljedne tehnologije ispisa

Epson proizvodi sve komponente za SC-R5010, uključujući ispisne glave, tinte i softver, kako bi se postigla dosljedna razina kvalitete koju zahtijevate. Da biste to nadopunili i preuzeli kontrolu, razvili smo i softver Epson Production Monitor (jednu od usluga koje se nude na Epsonovom rješenju u oblaku PORT) koji vam omogućuje jednostavno praćenje opreme na nekoliko lokacija ili više pisača na jednoj lokaciji, s proizvodnog odjela ili na daljinu.

Ključne značajke
  • Smolna tinta: Na bazi vode i bez mirisa za uporabu u osjetljivim okruženjima
  • Tintno rješenje velikog kapaciteta: 1,5-litreni spremnici za tintu
  • 4,3-inčni LCD dodirni zaslon: Jednostavni, intuitivni rad pisača i provjere statusa
  • Širenje portfelja: Transparenti, zidne naljepnice, vinil, film i tekstili
  • Cjelovito Epson rješenje: Uključujući ispisne glave, tintu i softver
Tinte
Epson SureColor SC-R5010
Epson SureColor SC-R5010L
Dodatna oprema
Epson SureColor SC-R5010
Epson SureColor SC-R5010L

 

više informacija na službenim stranicama proizvođača

Epson SureColor SC-R5010

Epson SureColor SC-R5010L