Epson SureColor SC-V serija uključuje LED UV plošne pisače velikog formata uz visokokvalitetan ispis. U ponudi je model V7000.

 

EPSON SureColor SC-V7000

EPSON SureColor SC-V7000

LED UV plošni pisač velikog formata

SureColor SC-V7000 Epsonov je prvi LED UV pisač velikog formata, koji omogućuje izrađivačima natpisa i prikaza da prošire portfelj svojih proizvoda.

Povećajte produktivnost i poboljšajte kvalitetu ispisa

SC-V7000 vam nudi iznimnu kvalitetu slike i fleksibilnost za ispis na širokom rasponu medija. Osmišljen je za ispis privlačnih unutarnjih i vanjskih natpisa, natpisa za izloge, reklamnih ploča, ambalaže, promotivnih proizvoda i proizvoda za ukrašavanje. Primjeren je za raznovrstan niz namjena, što vam omogućuje da proširite svoju ponudu proizvoda i osigurate dosljedno visokokvalitetne rezultate. Ovaj pisač sadrži Epsonovu jedinstvenu konfiguraciju UltraChrome UV tinte, uključujući crvenu, sivu i bijelu boju te premaz.

Pruža visokokvalitetan ispis

Ovaj LED UV plošni pisač pruža izvanrednu kvalitetu ispisa i živopisne boje jer komplet UltraChrome UV tinti u deset boja poboljšava ispis za izvrsne rezultate. Bijela tinta omogućuje razne vrste ispisa na širem rasponu proizvoda, bilo da se nanosi kao osnovni sloj na obojenim medijima ili za stvaranje svestranih ispisa s pozadinskim osvjetljenjem. Isto tako, premaz nudi fleksibilnost jer se može nanijeti na cijelu sliku ili kao spot boja kako bi se naglasile određene teksture i efekti.

Proširite portfelj proizvoda

Ispisujte na širokom rasponu podloga debljine do 80 mm, uključujući akrile, polikarbonate, PVC, staklo, aluminij, metal, poliester, pjenaste ploče, stiren, drvo i kamen. Uz vakuumski sustav s 4 zone SC-V7000 nudi stvarnu fleksibilnost u proizvodnji kako biste kupcima ponudili dodatne proizvode i usluge.

Ostanite produktivni

SC-V7000 omogućuje tvrtkama ispis pri velikoj brzini s maksimalnim područjem ispisa od 2,5 metara s 1,25 metara. Izgled ispisne glave omogućuje istovremeni ispis velike brzine, s bijelom tintom i premazom, bez gubitka produktivnosti.

Epsonove inovacije za upotrebljivost

Pisač automatski podešava visinu ispisne glave ovisno o debljini
medija te uključuje i senzor kvara kako bi se izbjegli potencijalni kvarovi glave. Ionizator pomaže ukloniti i smanjiti statički naboj na mediju tako da kapi tinte
ne mijenjaju smjer, već se nanose na ispravno mjesto, što znači da se kvaliteta ispisa dosljedno održava. Sustav cirkulacije bijele tinte održava optimalnu kvalitetu tinte te smanjuje otpad i ukupan trošak vlasništva.

Sve radi u skladu

Epson proizvodi sve komponente za SC-V7000, uključujući ispisne glave, tinte i softver, kako bi se postigla dosljedna razina kvalitete koju zahtijevate. Epson Cloud Solution PORT sustav je koji se temelji na oblaku putem kojeg možete nadzirati opremu na nekoliko različitih mjesta ili više pisača na jednom mjestu, s odjela za proizvodnju ili na daljinu, i lakše kontrolirati proizvodnju. To omogućuje učinkovito planiranje proizvodnje, povećano vrijeme rada i poboljšanu podršku. Epson Production Monitor dio je paketa aplikacija Epson Cloud Solution PORT i omogućuje vam da ispitate status proizvodnje u stvarnom vremenu. Ako dođe do poteškoća, on se može učinkovito popraviti uz minimalan prekid u obradi ispisa.

Ključne značajke
  • Izvanredna kakvoća ispisa: UV komplet tinti u deset boja UltraChrome
  • Velika brzina ispisa: Simultan ispis, čak i pri korištenju bijele boje, drugih boja i premaza
  • Maksimalna veličina ispisa: 2,5 m x 1,25 m
  • Širok raspon medija: Za povećanje potencijala ponude proizvoda
  • Cjelovito Epsonovo rješenje: Uključujući ispisne glave, tintu, firmver i softver
Tinte i dodatna oprema

CoverPlus