Topmatsxxl podloge štite vaše alate, noževe, stolove, klupe ili podove od oštećenja i čine poslove sigurnijim, čišćim i naravno lakšim. Topmatsxxl proizvodi su 100% sigurni. Posjeduje A+ ocjenu, koja je ujedno i najveća moguća ocijena prema standardu ISO (ISO16000-9 „Air Indoor“) testiranom u SGS Sercovam u Francuskoj. Proizvedeni bez dodavanja štetnih DEHP i DINP vrste ftalata, već se proizvode s bezopasnim DOTP plastifikatorima.

 

 

 

CLEAR BLUE FROSTED*

‘Frosted’ izdanje ima vrhunsku mat površinu. To sprječava ometanje refleksije svijetla i zbog svoje specifične površine smanjuje mogućnost lijepljena pri rezanju naljepnica. Moguće je neometano koristiti vodilice za rezanje tzv. ravnala. Sve naše prostirke ne propuštaju tekućinu i lako se čiste.

Dostupno samo u: 5 mm.

*FROSTED nam je najpopularniji i najprodavaniji model podloge za rezanje

CLEAR BLUE STANDARD

‘Standardno’ izdanje svijetloplave boje, prozirne i glatke površine. Standardna podloga je baš kao i druge varijante savršena za sve vrste rezanja, modeliranja, zaštite stolova, itd. Naše prostirke ne propuštaju tekućinu i lako čiste.

Dostupan u: 3, 4, 5 i 7 mm.

 

 

CLEAR BLUE ANTISTATIC

 

‘Antistatičko’ izdanje identično je ‘standardnom’ izdanju, osim što je ova varijanta prošla poseban proces ionizacije. Ovaj tretman smanjuje statičke udare za približno 80%. Sve naše prostirke ne propuštaju tekućinu i lako se čiste

Dostupno samo u: 5 mm.

 

POGLEDAJTE RAZLIKE IZMEĐU CLEAR i FROSTED PODLOGE:

 

SPECIFIKACIJE:

 

Ukoliko želite vidjeti i testirati topmatsxxl podloge iz prve ruke, slobodno nam se javite putem maila info@dit.hr ili na broj +385 1 6593 888, kako bi dogovorili vrijeme sastanka s našim prodajnim predstavnicima.