HP, NESCHEN, ORACAL, SAM*INK, SEAL

Dugi niz godina smo partner globalnog informatičkog diva Hewlett-Packard, a 2009. godine smo dosegli najvišu razinu partnerstva, HP Gold Preferred Partner.
Specijalizirani smo za pisače velikog formata te smo uz prodaju hardvera i potrošnog materijala za pisače ovlašteni i za servis.
Od 2010. godine ovlašteni smo za prodaju, servis i podršku za HP pisače velikog formata baziranih na ekskluzivnoj HP-ovoj Latex tehnologiji. Više o ovoj tehnologiji možete saznati na našem blogu ili nam se možete obratiti izravno na navedene brojeve telefona i e-mail adrese.

Od 2012 godine postali smo distributer SAM*INK prozivoda za Hrvatsku.
Od 2013. godine postali smo službeni Canon partner, isto tako specijaliziran za Canon IPF pisače velikog formata.
U 2013. godini smo postali i službeni NESCHEN distributer za Hrvatsku. Držimo sve vrste medija za ispis na solventnim, eko-solventim i HP latex printerima.
Isto toga od travnja 2013. godine u našoj ponudi imamo ORACAL folije za izrezivanje. U ponudi imamo sve vrste folije za izrezivanje (monomer, polimer, translucent) i transfera (pvc i papirnati). Posebna prednost je šta našim kupcima nudimo mogučnost kupnje na pune role i na dužne metre (nema minimalne količine narudžbe).
A isto tako u 2013. smo postali službeni SEAL partner i distributer za Hrvatsku. U ponudi imamo sve vrste SEAL laminatora.

0 Comments

Komentiraj